Craigslist, Ebay and other online buying/selling scams.
by Michelle Mon Dec 17, 2018 8:15 am
Paulina Graves <[email protected]>

Toto je moje číslo Whatsapp, se kterým mne mluvíte +17739809757
Jsem spokojen s podmínkou a cenou a také zaplatím poplatky PayPal (6.9%) přímo z mého účtu. Musíte proto poslat e-mailovou adresu PayPal, pokud již máte účet, e-mailovou adresu, kterou jste použili při registraci. a pokud nemáte účet paypal, můžete ho otevřít na adrese www.paypal.com. Jakmile dokončím převod, budu kontaktovat moji zásilku a zařídit vyzvednutí, aby mohli přijet a vyzvednout je, jakmile budou mít své peníze. Potřebuji adresu vašeho domu a mobilní číslo pro uspořádání sbírky.

Zde je adresa mého domu.
Jméno: Nancy Gravesová
Adresa 2880 Topton Road
Město:. McIntosh
Země: Alabama
PSČ: 36553
Země: Spojené státy

Takže odpovězte s daty PayPal následujícím způsobem.

Celé jméno:
Paypal Email:
Telefon:
Cena v USD:
Domovní adresa:

Jakmile obdržím tyto informace od vás, okamžitě vám provedu platbu a již máte soukromého dopravce, který hledá předmět u dveří svého domu a postará se o vyzdvižení. Doklad obsahující úplné informace pro shromažďování zboží v průchodu dveří vašeho domu.

Mnohokrát děkuji.

This Scammer will arrange to send you an Invoice or Notification -- Make no mistake, the Document will be fake !
If you are reading this because you have received such an invoice, kindly forward it to the address in my signature line and I will report the details to the appropriate authorities.
Advertisement